Informatie over aanmelden brugklas

Ga terug

Op 18 maart om 00.00 start de officiële aanmeldprocedure voor het voortgezet onderwijs in Parkstad. Dit is een gezamenlijke afspraak tussen de scholen in Parkstad.

 

Hoe kunnen ouders hun kind aanmelden bij Het Martin Buber?

De officiële aanmeldperiode start op 18 maart en loopt tot 1 april 2024.

Het Martin Buber vindt het persoonlijk contact met ouders en leerlingen belangrijk. Daarom willen we het aanmelden persoonlijk met kind en ouders organiseren.
Vanaf 11 maart kunnen ouders afspraken inplannen van 18 maart tot en met 29 maart, voor de aanmelding van de brugklas bij Het Martin Buber.
Daadwerkelijk aanmelden is alleen mogelijk tussen 18 maart en 1 april 2024. Dit is de officiële aanmeldperiode.

Er zijn twee opties:

• Je vult via de website het aanmeldformulier* in. Je komt automatisch in een afsprakenmenu. Je kunt dan een afspraak plannen in de periode van 18 maart tot en met 29 maart. Deze afspraak duurt ongeveer 20 minuten. Samen met een docent wordt de aanmelding definitief gemaakt. Als je geen afspraak wil kun je dit ook aangeven na het invullen van het aanmeldformulier. In dit geval wordt vanaf 18 maart een aanmeldbevestiging gestuurd.

• Als je samen met een van de docenten het hele aanmeldformulier wil invullen, kun je ook vanaf 11 maart via de website* of telefonisch een afspraak maken.

* Let op, deze link is op 11 maart actief.